Μη κατηγοριοποιημένο

Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για την Αστεγία, μαζί με την LG !

Τις θερμές ημέρες του Ιουνίου, η Ithaca είχε την χαρά να υποδεχτεί στο πεδίο δράσης ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, με έντονο το ενδιαφέρον και τη διάθεση για προσφορά, στα πλαίσια της εξαιρετικής και πολύτιμης συνεργασίας με την LG.

Η ομάδα της LG μαζί με τους Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Ντένα Τσαλάγκα, Χάρη Γιακουμάτο, Γιάννη Στάνκογλου, Ελένη Μοραντζή, Ναταλία Αρσενικού και Δημήτρη Μακαλιά βρέθηκαν δίπλα σε άστεγους συνανθρώπους μας, ενημερώθηκαν σχετικά με την σημερινή κατάσταση της αστεγίας στην Αττική, έμαθαν λεπτομέρειες για το έργο της Ithaca και προσέφεραν την υποστήριξη τους. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εργαζομένους από ευάλωτες ομάδες, της Κινητής Μονάδας, μια πρωτοβουλία της Ithaca την οποία υποστήριξε στην αρχή της η LG.

Η σημαντική υποστήριξη της LG με τις μονάδες πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, τόσο στην Κινητή Μονάδα της Ithaca όσο και στη λειτουργία της οργάνωσης στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, έχει οδηγήσει στην εξυπηρέτηση πάνω από 9.000 ωφελουμένων και πάνω από 170 τόνων καθαρών ρούχων, μέσα στα 7 χρόνια συνεργασίας.

Σχετικά με την Ithaca:

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 9.000+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 35.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 170+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 1.800 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 48 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με την LG Electronics Ελλας ΜΑΕ:

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρίας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.