Δράσεις, Εργασιακή Συμβουλευτική, Κοινωνική Υπηρεσία, Συνηγορία

Πώς μία κινητή μονάδα πλυντηρίων άλλαξε την πόλη !

Η Ithaca ξεκίνησε το ταξίδι της μέσω της προσφοράς καθαρών ρούχων με την κινητή μονάδα  αλλά και της παροχής εργασίας σε άστεγους συνανθρώπους μας.

Με γνώμονα τα αιτήματα των ανθρώπων που μας επισκέπτονται, θεωρούμε χρέος μας να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Για αυτό το λόγο, κάθε χρόνο μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε  και αναπτύσσουμε  νέες δράσεις και υπηρεσίες βασισμένες σε αυτές τις ανάγκες! 

Γνωρίστε την ανανεωμένη Ithaca, μέσα από όλους τους πυλώνες και τις δράσεις της! 

Σχετικά με την Ithaca:

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 8000+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 33.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 160+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 1.300 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 37 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.