Μη κατηγοριοποιημένο

Από την θεωρία στην πρακτική υποστήριξη αστέγων, μαζί με την Genesis Pharma!

Η συνεργασία της Ithaca μαζί με την Genesis Pharma, εφάρμοσε στην ουσία την μετάβαση από την θεωρία στην πράξη!

Στις 2 Νοεμβρίου, η Ithaca πραγματοποίησε Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης γύρω από την αστεγία και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας, στο εργατικό δυναμικό της Genesis Pharma. Αναλύθηκαν και συζητήθηκαν οι μορφές αστεγίας, τα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς και τρόποι υποστηρικτικής προσέγγισης προς ένα άστεγο άτομο.

Λίγες ημέρες αργότερα, εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφθηκαν την κινητή μονάδα, έδρασαν ως εθελοντές στην υποστήριξη ωφελουμένων, ενώ παράλληλα μοίρασαν είδη που βελτιώνουν την καθημερινή διαβίωση των ανθρώπων που βιώνουν αστεγία.

Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια των ευάλωτων ανθρώπων, ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα. Ευχαριστούμε θερμά την Genesis Pharma για την διάθεση για προσφορά, καθώς και την έμπρακτη βοήθεια στο έργο μας!

Σχετικά με την Ithaca:

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 9.000+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 38.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 200+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 2.246 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 55 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με την Genesis Pharma:

Η GENESIS Pharma ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία το 1997, όταν ο κλάδος βρισκόταν σε πρώιμα στάδια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Στόχος της εταιρείας ήταν να συνδυάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο πεδίο της επιστήμης με μια επιτυχημένη και καινοτόμα επιχειρηματική δραστηριότητα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας αγοράς. Λειτουργώντας με συνέπεια και προσήλωση σε αυτό το στόχο, η GENESIS Pharma ήταν και παραμένει η πρώτη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με εξειδίκευση στην προώθηση, πώληση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων βιοτεχνολογίας. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της αποτελείται απο πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα κυρίως στους τομείς της ογκολογίας, της αιματολογίας, του κεντρικού νευρικού συστήματος, της νεφρολογίας, της ρευματολογίας και της δερματολογίας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με σημαντικές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Επιπλέον, αποτελεί μια από τις πιο πολυβραβευμένες ελληνικές εταιρείες, καθώς από το 2000 έως σήμερα έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, τη δέσμευσή της στην αριστεία, το εργασιακό της περιβάλλον και τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας.

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.