Δράσεις, Εθελοντισμός, Συνεργασίες

“Χριστούγεννα για όλους”

Αυτές τις γιορτές, με την πολύτιμη και διαρκή υποστήριξη της Avin, μοιράσαμε χαμόγελα και αναγκαία είδη, προσφέροντας “Χριστούγεννα για όλους”.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, έξι εθελοντές εργαζόμενοι της Avin παρευρέθηκαν στο πεδίο δράσης της κινητής μονάδας της Ithaca με μεγάλη διάθεση για προσφορά. Δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με τους ωφελούμενούς μας, οι εθελοντές της Αvin έκαναν την ημέρα αυτή ιδιαίτερα ξεχωριστή!

Συγκεκριμένα, καταφέραμε να μοιράσουμε 20 παιδικές τσάντες και 40 τσάντες για ενήλικες οι οποίες εμπεριείχαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως σκουφιά, γάντια, κασκόλ, fleece ζακέτες και ισοθερμικό μπουκάλι. Όλα αυτά θα εξοπλίσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο τις κρύες μέρες του χειμώνα, ώστε να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις συνθήκες αυτές.

Επίσης, διανεμήθηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα με στόχο την συμπερίληψη όλων στο εορταστικό κλίμα. Ακόμα, με στόχο την προσωρινή ανακούφιση από το κρύο προσφέραμε χυμούς, μπάρες και ζεστό τσάι!

Ευχαριστούμε θερμά την Αvin και τους ανθρώπους της που χάρισαν σε όλους μια πολύ όμορφη μέρα!

Σχετικά με την Ithaca:

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 9.500+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 39.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 210+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 2.300 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 49 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με την Avin:

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 160 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα. 

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονισμένη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας. Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%. Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία. 

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.