Δράσεις, Συνεργασίες

Δίπλα στους συνανθρώπους μας στο δρόμο, μαζί με την LG!

Ithaca και LG, για 8η συνεχόμενη χρονιά βρέθηκαν δίπλα σε άστεγους συνανθρώπους μας που διαβιούν σε κατάσταση δρόμου, σε μια δράση ιδιαίτερης σημασίας, καθώς οι καιρικές συνθήκες της εποχής δημιουργούν τεράστια επισφάλεια για αυτούς τους ανθρώπους.

Το βράδυ της Τετάρτης, 13 Δεκεμβρίου, η ομάδα της Ithaca, μαζί με εργαζομένους της LG, εξοπλίστηκαν με διάθεση και τα απαραίτητα kits που διαμοιράστηκαν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Φέτος δυστυχώς, οι ανάγκες ήταν ιδιαιτέρως αυξημένες, καθώς αυτοί που κοιμούνται και ζουν έξω, ήταν σημαντικά περισσότεροι από πέρυσι.

Συνολικά, μοιράστηκαν 70 επαναχρησιμοποιούμενοι αδιάβροχοι σάκοι με γάντια, σκούφο, ισοθερμικές κάλτσες, ισοθερμική μπλούζα, περιλαίμιο και κουβέρτα fleece. Παράλληλα, εκτός από τα αναγκαία αγαθά που μοιράσαμε, φροντίσαμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, συζητώντας και ακούγοντας τις ανάγκες τους, προσφέροντας τους το χαμόγελο και την συμπαράσταση μας.

Σχετικά με την Ithaca:

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 9.500+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 39.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 210+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 2.300 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 49 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.


Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία
σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 74.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες
πωλήσεις 60 δισ. USD το 2022. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air
Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία
παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές, 
λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, service robots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands
LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την
ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.