Συνεργασίες, Υποστήριξη

Δελτίο Τύπου | Επέκταση Συνεργασίας

Η συνεργασία της Ithaca με την εταιρεία MYTILINEOS συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά!

Με την παροχή καθαρών ρούχων, καθημερινά, συμβάλλουμε στην ενίσχυση της προσωπικής υγιεινής, την ενδυνάμωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αυτοπεποίθησης, τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού. Με στόχο αυτό, μέσω της συνεργασίας μας, το 2023, καταφέραμε να είμαστε δίπλα σε πάνω από 1.200 άστεγους και ευάλωτους συνανθρώπους μας, μέσω της υποστήριξης στην Κινητή Μονάδα!


Για μία ακόμη χρονιά, η εταιρεία MYTILINEOS συνεχίζει την υποστήριξη της λειτουργίας της Κινητής Μονάδας, ενισχύοντας το έργο μας και φροντίζοντας για τη σταθερή και διαρκή παρουσία μας δίπλα στους εξυπηρετούμενους μας!

Σχετικά με την Ithaca:
H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 10.000+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 41.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 220+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω από 2.800 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 53 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με την εταιρεία MYTILINEOS:
Η MYTILINEOS Energy & Metals είναι μία διεθνής βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία που δραστηριοποιείται μέσω δύο επιχειρηματικών Κλάδων: Ενέργειας και Μεταλλουργίας. Η Εταιρεία τοποθετείται στρατηγικά στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής μετάβασης ως ολοκληρωμένο utility, ενώ καθιερώνεται ως σημείο αναφοράς της ανταγωνιστικής «πράσινης» μεταλλουργίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Διαθέτει ενοποιημένο κύκλο εργασιών και EBITDA που ανέρχονται σε 5,5 δισ. ευρώ και 1,0 δισ. ευρώ αντιστοίχως .

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.