Δράσεις, Συνεργασίες

Στάση Δροσιάς στην Πλατεία Κουμουνδούρου από την “ΙΟΛΗ” και την Ithaca

Βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού, και οι θερμοκρασίες είναι ήδη αρκετά αυξημένες. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση σε ένα δροσερό περιβάλλον, ή ακόμα και σε δροσερό νερό, και ειδικά εκείνοι που διαβιούν σε συνθήκες δρόμου.

Η Ithaca, σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και τα νερά “IOΛΗ”, προχώρησαν στη δημιουργία μιας “Στάσης Δροσιάς” για τους ωφελούμενους της δράσης μας. Συγκεκριμένα, διαμοφώσαμε την Πλατεία Κουμουνδούρου, ένα από τα βασικά σημεία λειτουργίας της κινητής μονάδας της Ithaca, ώστε να φιλοξενήσει για λίγο τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται στο πεδίο μοιράζοντας παράλληλα δροσερά νερά “ΙΟΛΗ” και ισοθερμικές τσάντες με χρηστικά είδη για την προστασία τους σε ημέρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την “ΙΟΛΗ” για την υποστήριξή της στο να μετατρέψουμε την κινητή μας μονάδα σε μια σύντομη στάση για ανακούφιση από τη ζέστη.

Είναι πάντα χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους, με έντονο το αίσθημα της προσφοράς, άμεσα πρόθυμους να συμβάλλουν σε δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνανθρώπων μας.

Σχετικά με την Ithaca: 

H μη κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και στοχεύει στην επανένταξη και στη αύξηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης των αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. H Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων παρέχοντας υπηρεσίες υγιεινής και ευκαιρίες εργασιακής επανένταξης σε ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 7.900+ ανθρώπους, συμπληρώνοντας πάνω από 26.000 επισκέψεις, παραδίδοντας 130+ τόνους καθαρών ρούχων. Με την παροχή ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, έχει ήδη ανταποκριθεί σε πάνω απο 480 αιτήματα ωφελούμενων, ενώ έχει συμβάλει επιτυχώς στην εργασιακή επανένταξη 10 ατόμων από ευάλωτες ομάδες.

Σχετικά με το ΙΟΛΗ – ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ:

Το νερό ΙΟΛΗ αναβλύζει φυσικά, έχοντας κάνει ένα μοναδικό ταξίδι με υπομονή για πολλά χρόνια, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρυστάλλινο, καθαρό νερό, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Απευθείας από την πηγή της Οίτης, το ΙΟΛΗ προσφέρει φυσική γεύση και απόλαυση με αγνότητα προς το περιβάλλον. Κάθε φιάλη, που περιέχει τη μοναδική του σύνθεση, ταυτοποιείται από 30 αναλύσεις, για να προσφέρει στους καταναλωτές πολύτιμες σταγόνες δροσιάς και ευεξίας, απευθείας από τη φύση.

 ΙΟΛΗ, απλά φυσικό και πολύτιμο.