Εθελοντισμός, Συνεργασίες

Οι εργαζόμενοι της P&G τρέχουν για την Ithaca και τον άστεγο πληθυσμό.

Η Ithaca συμμετέχει για πρώτη φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με στόχο τη στήριξη του άστεγου πληθυσμού! Στην Ithaca πιστεύουμε ότι η καθαριότητα οδηγεί στην αξιοπρέπεια και στη συνέχεια σε νέες ευκαιρίες. Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να προωθήσουμε το σκοπό και το έργο μας και να κάνουμε το όραμα μας πράξη!

Ο Μαραθώνιος αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, με συμμετοχές που θα φθάσουν τις 63.000 και είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να βρισκόμαστε εκεί, έχοντας στο πλευρό μας το Ariel!

Το Ariel στηρίζει την πρώτη συμμετοχή της Ithaca στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με την συνεισφορά των εργαζόμενων της P&G. Οι εργαζόμενοι της P&G θα τρέξουν στο Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2019, στηρίζοντας έτσι το έργο μας και συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το θέμα της αστεγίας. Αυτή η ενέργεια θα ενισχύσει τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θα επικοινωνήσει το έργο μας σε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Τους ευχαριστούμε πολύ που βρίσκονται στο πλευρό μας και που για άλλη μία φορά ενισχύουν το όραμα της Ithaca! Σας περιμένουμε όλους εκεί να τρέξουμε για καλό σκοπό και να μοιραστούμε τη χαρά του να προσφέρεις!