Η AVIN στηρίζει το έργο της Ithaca

Η Ithaca αποτελεί το πρώτο κινητό πλυντήριο για τον άστεγο πληθυσμό στην Ευρώπη. Λειτουργώντας σε καθημερινή βάση από το 2016, έχει ωφελήσει μέχρι σήμερα πάνω από 2.500 συνανθρώπους μας, πραγματοποιώντας περισσότερες από 11.000 πλύσεις και παραδίδοντας 70 τόνους ρούχων!

Είμαστε ευγνώμονες που σε αυτήν μας την προσπάθεια η εταιρία AVIN αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό μας και να ενισχύσει το όραμά μας καλύπττοντας τα λειτουργικά κόστη μεταφοράς για ένα έτος.

Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, η AVIN είναι μία εταιρεία, η οποία εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη αυτή αρωγή στο έργο μας. Κάθε συνεργασία μας κάνει πιο δυνατούς και μας προσφέρει περισσότερα εφόδια ώστε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η Ithaca συμμετέχει για πρώτη φορά στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος συνεργαζόμενος φορέας!

Τρέχουμε στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, με στόχο την ενδυνάμωση του άστεγου πληθυσμού. Στην Ithaca πιστεύουμε ότι η καθαριότητα οδηγεί στην αξιοπρέπεια και αυτή με τη σειρά της σε νέες ευκαιρίες. Μέσα από τη συμμετοχή μας θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να επανενταχθούν κοινωνικά, καθώς και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσής τους. Στόχος μας; Να ξαναβρούν την «Ιθάκη» τους.

Τρέξε και εσύ με την ομάδα μας και υποστήριξε το σκοπό μας!

Μάθε πως μπορείς να κάνεις αίτηση

Ο Μιχάλης, πρώην οδηγός του βαν της Ithaca, μας αφηγείται την εμπειρία του

Tον Μιχάλη τον γνωρίσαμε μέσα από το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και εργάστηκε στην ομάδα μας σαν οδηγός για 10 μήνες. Μέσα από την υποστήριξη του προγράμματος μας προχώρησε για να απασχοληθεί σε μια νέα εργασία, η οποία ταίριαζε πιο πολύ στο προφίλ και στα όνειρα του. Ο Μιχάλης μετά από την εμπειρία του σαν εργαζόμενος στην Ithaca μοιράστηκε μαζί μας τα παρακάτω λόγια. Εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστούμε πολύ για όλα!

«Kατά τo διάστημα που μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ στην Ithaca αποκόμισα πάρα πολλά οφέλη. Το να εργάζεσαι στην Ithaca είναι η επιστροφή στην χαμένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Νιώθεις γεμάτος από πρωτόγνωρα συναισθήματα όπως η αλληλεγγύη, και τη χαρά του να προσφέρεις στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Νιώθεις ότι συμβάλλεις στην κοινωνία και χτίζεις το λιθαράκι σου για έναν κόσμο χωρίς ανισότητες, άστεγους και άνεργους και πρόσφυγες που έφυγαν από την πατρίδα τους λόγω πολέμου. Νιώθεις μια μικρή υπερηφάνεια όταν βλέπεις τα χαμόγελα των ωφελούμενων όταν έρχονται και αντικρίζουν τα καθαρά τους ρούχα. Η Ιθάκη βοηθά και τους εργαζόμενους της, αλλά και τους ωφελούμενους να αποκτήσουν την ενέργεια για να μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τη μετέπειτα πορεία και καλυτέρευση της ζωής τους.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με δέχτηκαν στην παρέα της Ithaca..»

Η Ευρωχαρτική-Endless αγκαλιάζει για ακόμα μία χρονιά το έργο της Ithaca

Η εταιρεία Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ-Endless θα συνεχίσει την υποστήριξή της στην Ithaca και για το 2019! Μέσω της δωρεάν παροχής προϊόντων υγιεινής, η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ-Endless συνεισφέρει έμπρακτα και σημαντικά στην πραγματοποίηση της δράσης και του έργου μας, αλλά και στη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας στο πεδίο. Διανύοντας ήδη το δεύτερο έτος της υποστήριξης προς τον οργανισμό μας και έχοντας ως στόχο τη σύναψη μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών, είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία αυτή εξελίσσεται συνεχώς και ενδυναμώνεται.

Η SANITAS συνεχίζει την πολύτιμη αρωγή προς το έργο μας

Η μάρκα SANITAS του ομίλου Σαράντη συνεχίζει την πολύτιμη αρωγή προς το έργο μας και για το 2019! Παρέχοντάς μας γάντια και σακούλες καθ’όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους, μας βοηθάει στη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής των εργαζόμενων και των εθελοντών μας στο πεδίο. Την ευχαριστούμε θερμά για την αδιάκοπη και έμπρακτη υποστήριξη που έχει δείξει προς το έργο μας από τα πρώτα μας κιόλας βήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή τη σταθερή και ουσιαστική συνεργασία που εξελίσσεται συνεχώς και αποκτά μία νέα δυναμική χρόνο με το χρόνο.

Περισσότερα