Η Ευρωχαρτική-Endless αγκαλιάζει για ακόμα μία χρονιά το έργο της Ithaca

Η εταιρεία Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ-Endless θα συνεχίσει την υποστήριξή της στην Ithaca και για το 2019! Μέσω της δωρεάν παροχής προϊόντων υγιεινής, η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ-Endless συνεισφέρει έμπρακτα και σημαντικά στην πραγματοποίηση της δράσης και του έργου μας, αλλά και στη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές μας στο πεδίο. Διανύοντας ήδη το δεύτερο έτος της υποστήριξης προς τον οργανισμό μας και έχοντας ως στόχο τη σύναψη μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών, είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία αυτή εξελίσσεται συνεχώς και ενδυναμώνεται.

Η SANITAS συνεχίζει την πολύτιμη αρωγή προς το έργο μας

Η μάρκα SANITAS του ομίλου Σαράντη συνεχίζει την πολύτιμη αρωγή προς το έργο μας και για το 2019! Παρέχοντάς μας γάντια και σακούλες καθ’όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους, μας βοηθάει στη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής των εργαζόμενων και των εθελοντών μας στο πεδίο. Την ευχαριστούμε θερμά για την αδιάκοπη και έμπρακτη υποστήριξη που έχει δείξει προς το έργο μας από τα πρώτα μας κιόλας βήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή τη σταθερή και ουσιαστική συνεργασία που εξελίσσεται συνεχώς και αποκτά μία νέα δυναμική χρόνο με το χρόνο.

Περισσότερα

Η εξέλιξη της ομάδας Ithaca

Η Ithaca από τον Απρίλιο του 2016 προσφέρει με αφοσίωση κοινωνικό έργο και εξασφαλίζει συνθήκες υγιεινής σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Στα πλαίσια των δράσεών της, από τον Ιανουάριο του 2017, πέρα από τις υπηρεσίες υγιεινής, κατάφερε να δημιουργήσει θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης για ανθρώπους, που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες στοχεύοντας στην εργασιακή και κοινωνική τους επανένταξη.

Περισσότερα

Η μάρκα SANITAS για άλλη μια φορά στο πλευρό της Ithaca

Η μάρκα SANITAS βρίσκεται για άλλη μια χρονιά δίπλα στο έργο της ομάδας Ithaca. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 η εταιρία SANITAS του ομίλου Σαράντη θα προσφέρει στην ομάδα της ITHACA γάντια και σακούλες. Με αυτή την παροχή, η SANITAS εξασφαλίζει τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής για όλους τους εργαζόμενους,εθελοντές αλλά και επωφελούμενους της δράσης.

Περισσότερα

Η Εταιρεία «Endless» στο πλευρό της Ithaca.

Η Οργάνωση Ithaca δημιούργησε το πρώτο κινητό πλυντήριο ρούχων για αστέγους στην Ευρώπη. Από το 2016 έχει ωφελήσει μέχρι σήμερα 1.100 και πλέον συνανθρώπους μας στα 6 σημεία λειτουργίας της , πραγματοποιώντας περισσότερες από 3.000 πλύσεις σε 18 τόνους ρούχων! Είμαστε ευγνώμονες που σε αυτήν μας την προσπάθεια έχουμε στο πλευρό μας πολύτιμους υποστηρικτές όπως η εταιρία “Endless” Ευρωχαρτική Α.Ε. που διαθέτει υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, στηρίζει έμπρακτα κοινωνικές δράσεις που στόχο έχουν τη βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερα